Cirkel: ”Insikter för nya utsikter” lättsam inblick i den mediala världen. Start fredagen den 20 september på Flintvägen 5, klockan 18:00 till 20:00. Pris 200 kronor, fika ingå

Medial sittning 550 kr

Taktil massage 550 kr helkropp, ansikte och rygg 400 kr, händer eller fötter 150 kr

Seanser 200 kr/tillfälle

Regndroppsmassage 600 kr

Andlig healing 400 kr

Cirklar 200 kr/gång i grundavgift, kostnader kan tillkomma vid medverkan av inbjuden gäst eller andra tillkommande utgifter.

Massage

Taktil massage

är en mjuk massagemetod som stimulerar utsöndringen av oxytocin – ett hormon som hjälper oss att känna välbefinnande och att kunna slappna av. Taktil innebär en medveten och strukturerad beröring av huden, vilket leder till att kroppens stresshormoner minskar. Beröringen ger smärtlindring och ökad livslust. Jag erbjuder helkropp eller hand, fot, ansikte och rygg var för sig. Behandlingen går till så att du behåller underkläder på, sedan blir du nerbäddad så att värmen bevaras och du känner dig omsluten under hela behandlingen. Bara den kroppsdel som jag behandlar blottgörs för att ta emot mjuka strykningar, tryck och omslutande beröring.

Regndroppsmassage

är en varsam och effektiv spa-behandling, som är mycket verkningsfull vid ryggbesvär. Genom att applicera eteriska, terapeutiska oljor påverkar det hjärnans känslocentrum till självläkning, ökar vårt immunförsvar, lindrar oro, stress och olika former av smärtpåslag. Jag använder mig av oljor som kommer från Young Lings rena och väl kontrollerade eteriska oljor. Behandlingsformen är en kombination av traditioner från Tibet, Lakota-indianerna och det uråldriga bruket av eteriska oljor för helande smörjning. I behandlingen används nio olika oljor, först under fotsulorna genom olika strykningar och tekniker, därefter sprids de olika oljorna som regndroppar över ryggen och stryks ut med hjälp av den speciella massagemetoden. Metoden förstärker våra nerv- och motoriska funktioner, samt ansluter till organ, körtlar och olika system i vår kropp på ett stärkande sätt.

Kombination

Vid kombination blandar jag delar av taktil massage med att trycka och djupmassera bort låsningar och blockeringar på kroppen, ibland med hjälp av olika liniment. Jag börjar och avslutar behandlingen taktilt, detta för att musklerna ska slappna av och på så sätt ta emot behandlingen så effektivt som möjligt. Jag avslutar taktilt för att undvika att musklerna drar ihop sig igen och för att behandlingsprocessen ska kunna fortsätta verka på ett effektivt sätt även efter avslutad massage.

Mediala tjänster

Andlig healing

Andlig healing kan ses som en överföring av positiv energi. Healing är ett sätt att återställa balansen i sinne, kropp och själ. Meningen är att healing ska gå hand i hand med traditionella behandlingsmetoder, det ska vara ett komplement och inte en ersättning.

Andlig healing innebär att jag är en naturlig healingkanal och bestämmer inte vilken healing som ges. Den healingenergi som ges är den som är bäst för klienten just nu. Ibland kan healingen vara väldigt stark och man kan känna både fysiska och känslomässiga förnimmelser och ibland så känner man inte av den lika mycket.

Detta är en kärleksfull, kraftfull och helande energi som är en direkt koppling till de högre nivåerna av medvetenhet. Healingen flyter genom alla energihjulen i kroppen (chakran), centrerar och ger liv åt den högsta vibrationen i dig.

En healingbehandling hos mig tar 40 minuter plus tid för samtal.

Andlig healing kan också ges på distans.

Privatsittningar

Som spiritualistiskt medium tar jag kontakt med en eller flera anhöriga och andra som har anknytning till dig, som gått över till andra sidan, sedan förmedlar jag budskap från dem. Våra nära och kära som gått över till andra sidan har inte glömt oss. De vet mycket väl var vi befinner oss.

Jag vill inte veta någonting om dig innan du kommer till mig. Ju mindre förhandsinformation du ger mig, desto bättre blir oftast sittningen. Så när du bokar tid är jag tacksam om du bara uppger ditt förnamn och inte anledningen till besöket. Som medium kan jag inte bestämma vilken andekontakt som kommer eller vad anden ska tala om. Jag är bara en naturlig länk mellan deras värld och vår värld. Många gånger blir det mycket skratt för att de har absolut inte tappat sin humor bara för att de gått över till andra sidan. Det kan också hända att du blir känslomässigt berörd av den andekontakt som kommer igenom.

Jag tar inte emot kunder under 18 år. Jag förmedlar inga olyckor eller sjukdomar. Du ska kunna känna dig trygg med mig. Självklart har jag tystnadsplikt. Jag spelar in hela sittningen till dig på ljudfil som sen skickas till dig via mail. Du kan lyssna på sittningen igen och kanske även låta din familj eller vänner också ta del av den. Själva sittningen tar ca 45 minuter, då brukar vi hinna med en till tre anhöriga från andra sidan med budskap. Du får även tillfälle att ställa frågor till andevärlden (jag svarar ej på frågor angående sjukdomar och om hur ditt liv kommer att bli i framtiden, inget är skrivet i sten).Om du inte varit på en privat sittning förut är det bra att läsa igenom”En guide till privata sittningar”

Privatsittningar ges även via telefon

Jag arbetar utifrån moraliska och etiska regler enl Scandinavian Spiritual Association.

Jag erbjuder även kanalisering av budskap som är viktiga för dig som individ och för mänskligheten. Kanalisering skiljer sig åt från sittningar i och med att budskapen kan komma från olika källor och inte bara anhöriga från andra sidan.

ATT GÅ TILL ETT MEDIUM Ett medium är en person som arbetar som kanal mellan vår värld och andra sidan, andevärlden. Mediets uppgift är att bevisa att livet går vidare och att det inte slutar just efter den fysiska döden.Ett medium kan arbeta på många olika sätt – det finns många olika skolor. Ingen är mer rätt en den andra och vilken man väljer är upp till var och en. När vi bokar tid hos ett medium så kollar andevärlden upp oss i förväg för att bestämma vilken/vilka andekontakter som ska komma och vilka budskap vi ska få. De vet vad vi mest behöver och skickar då en andekontakt som vi litar på (t ex en nära släkting eller vän) för att förmedla detta. Andevärlden kommunicerar med mediet främst genom känslor, bilder och röster, men också doft och smak. Ett medium kan arbeta med en eller flera av dessa kommunikationssätt, oftast flera. Själv arbetar jag med samtliga av dessa kommunikationssätt.Mediet kan endast förmedla det som ligger på mediets egen ”hårddisk” dvs. egna erfarenheter och känslor som mediet själv har upplevt. Känslor, ord, bilder, dofter m.m. som mediet själv aldrig har sett, hört, känt osv. kan hon/han inte förmedla eftersom han/hon inte kan relatera till det, dvs. han/hon kan inte sätta ord på det. Därför är personlig utveckling nödvändig för att utvecklas som medium.

Seanser

En seans kan sträcka sig från en gruppseans på mellan 8 till 12 personer till storseans med upp till 100 personer. Jag vet aldrig innan vad som händer eller vilka som ska få budskap. Det är inte jag som bestämmer detta. Jag har full tillit till de på andra sidan och att de kommer med budskap till dem som klarar av det just då.

Om det är första gången man är på seans kan man vara lite orolig och spänd och kanske också skeptisk, med mycket funderingar kring om det fungerar. När jag har seanser pratar jag aldrig död och olyckor framåt i tiden. Seanserna brukar vara lustfyllda och berörande, en blandning av både skratt, glädje, tårar och tacksamhet; allt omslutet av kärlek. 

Seanserna kostar 200 kr/person

Meditationer 

De meditationer som jag leder är för avspänning och att få möjlighet att bekanta sig mer med sitt inre. Detta är stärkande för ande, själ och kropp. Meditationen är och ger dig redskap för att kunna vara mer närvarande i nuet och för att bättre kunna bemästra livets olika situationer, ett redskap till medveten närvaro. Meditationerna är allt från fantasifulla vandringar och upptäckter av det inre själslivet, till att enbart vara avslappning genom andning och fokus, dessutom om man vill, övningar för att öppna, stänga och balansera våra chakran.

Kurser

Cirkel: ”Insikter för nya utsikter” lättsam inblick i den mediala världen. Start äger rum när tillräckligt många ha visat intresse för att vilja vara med. Återkommer med datum.